Hörselskydd

Hörselskydd

Behöver du hörselskydd i arbetet eller i andra sammanhang? EarCare erbjuder hörselskydd anpassade för dina behov. Vi tillhandahåller skydd i jakt, inom industri, för öppna kontorslandskap, inom vården och för många fler områden.

Anpassningsbara hörselskydd – för dina behov!

EarCare har ett brett sortiment av specialanpassade hörselskydd lämpliga för simning, sömn, för musikälskare och industriarbetare. Hörselskydden är specialanpassade och minskar störande och skadligt ljud utan att påverka kommunikationen.

Att tänka på

För att säkerställa att de ljudnivåer som du vistas i inte är skadliga för din hörsel så finns det enkla sätt att se vilka ljudnivåer du exponeras för. Detta kan idag mätas med olika appar som du laddar ner i din mobil. Dessa appar visar ungefärlig bild över bullernivåerna på arbetsplatsen eller i hemmiljön.

Det är viktigt att du trivs med dina hörselskydd. Ett bra hörselskydd är ett som används. Det skall inte trycka på eller vara för varmt och alla skydd passar inte alla eftersom människors öron och hörselgångar skiljer sig från varandra. Kolla också instruktioner om rengöring och service samt om hur du sätter i och tar ur hörselskydden på ett korrekt sätt. Dämpvärden och funktion är beroende av att instruktioner vad gäller skötsel och handhavande hanteras korrekt.Finansiering för dina hörselskydd

Hos EarCare få möjlighet att efter sedvanlig kreditprövning, ansöka om räntefri delbetalning via SVEA Ekonomi för köp av hörselskydd.

 Snabbt, enkelt och smidigt   Personlig rådgivning   Bidrag från Försäkringskassan  Formgjutna, aktiva eller eller standardhörselskydd – Vilken ska jag välja?

Formgjutna hörselskydd

Öronproppar tillverkas individuellt efter dina öron för en optimal passform. De kan utrustas med olika dämpningsfilter.

Aktiva hörselskydd

För industri eller jakt säljer EarCare aktiva hörselskydd Soundscope ProTect eller Soundscope ProTect iHunt.

Standardhörselskydd

Standardskydd dämpar ljud i olika miljöer. Passar bra för personer som använder hörselskydd sällan.

Responsive image
Responsive image
Responsive image