Referenser

Referenser 

Nöjda kunder gör oss stolta och glada över vår gärning. Här delar vi med oss av några goda referenser!

“Äntligen! Nu kan jag höra vad mina barnbarn säger. Jag kan svara i telefonen utan att vara nervös att inte höra ett ord av vad de säger. Lyssna på bok eller podd är toppen när jag är ute och går eller städar, det blir så mycket lättare och roligare då. Textremsan på tv:n är ett minne blott, till mina medtittares lycka. De tycker texten tar för stor plats och stör. Tänk att få kunna vara en deltagare vid samtal, även vid restaurangbesök. Det är fantastiskt vad ett par hörapparater kan ändra livets alla dagar. Det är vad jag kallar livskvalitet!

Hos EarCare behöver jag aldrig vänta på att få hjälp när det behövs. Snabbt och bra, även om besöket kan ta lite längre tid ibland. Jag som kund blir alltid bemött med omtanke och omsorg för just min hörselsituation. Inget är någonsin besvärligt utan mina funderingar eller problem blir bemötta med och åtgärdade med hög professionalitet och stort kunnande.

Tack snälla EarCare och mina hörapparater, för att ni förgyller min vardag och mitt liv.”
/Ulla


“Jag älskar ord! De skrivna såväl som de talade är livsviktiga för mig på många sätt. Därför måste min hörapparat fungera perfekt och precis som jag önskar, vilket inte alltid är så självklart. Men sedan jag fått kontakt och service via EarCare känner jag mig helt trygg. Det proffsiga handlaget och det empatiska bemötande hos EarCare är just vad som behövs för att orden ska nå mig. Klara och tydliga…” /Katarina Widholm, författare


“Mycket kompetent och trevligt bemötande och trygg i vetskapen att jag erbjuds den senaste tekniken!

Man känner sig verkligen omhändertagen! Jag är så tacksam för att min livskvalité nu blivit så oerhört bra i och med mina nya apparater! Vill också nämna den förnämliga supporten med service och tillgängligheten, Tack Earcare!”
//Curt


“Den utprovning och hjälp man får hos EarCare är proffsig! Man känner sig som VIP kund! Mycket bra!”
/Göran


”Eric är en suverän audionom som vill att det ska bli bäst för alla, otroligt duktig och hjälpsam, jag har nu varit hos dig i ca 20 år och kommer aldrig att byta. Jag har fått hjälp med både hörapparater och med kompletterande hjälpmedel för att höra bättre på möten i jobbet.”
/Carina – Ekonomiassistent / Business Services


“Vägen till att jag skulle bli med hörapparater var lång. Min egen uppfattning var inte att jag hade så dålig hörsel utan att omgivningen inte pratade tillräckligt högt, inte var tillräckligt nära mig o liknande . Och det jag inte hörde det saknade jag inte. Jag hade också en bild (från min barndom av min mormor som hade hörapparat, en stor koloss på varje öra och en lång kabelhärva som hon tryckte ned i BH:n – och så tänkte jag inte gå omkring !

Min hustru sa med jämna mellanrum att det var jobbigt att leva med mig när det var problem att kommunicera dvs jag hörde inte vad hon sa eller jag trodde att jag hörde och så blev det missförstånd. Till slut fick hon nog och sa att jag var tvungen att agera…

I min sökning av moderna hörhjälpmedel fann jag Eric som då jobbade på ett annat privat hörselföretag. Jag minns fortfarande när jag var till honom och fick mina första hörapparater och sedan upptäcker att jag kan höra fågelkvitter ute – wow !! Där och då, för ca 12 år sen,  började vår ”relation” och den har hållit i sig sen dess. Nu arbetar i sitt eget privata Hörselföretag – EarCare.  Eric är mycket mån om mig som kund och lyhörd för mina behov. Jag har sedan vårt första möte varit supernöjd och kan varmt rekommendera EarCare och Eric!”
/Håkan