Hörapparater

Hörapparater

Hos EarCare finns det möjlighet för dig att testa dig fram för att hitta rätt hörapparat. Vi erbjuder en provperiod där du får känna efter hur den funkar i ditt liv. Vi vill att du ska uppleva hela livet.

Hörapparater som är anpassade hos annan vårdgivare kan vi inte justera.

Nya tidens hörapparater – är anpassade efter dina behov!

Hörapparater har utvecklats mycket under åren. Nu finns det möjlighet att anpassa hörselapparater efter ditt liv istället för tvärtom. EarCare erbjuder de du kan sätta i örat och de du kan ha bakom örat.
Vi provar ut vad som passar dig bäst.

Koppla din hörapparat med din smartphone

Flera hörapparater går att koppla med din smartphone och andra tillbehör så som mikrofoner anpassad för bilen, klassrum eller möten.
Använd dina hörapparater som stereohörlurar för att prata i telefon eller trådlöst överföra musik direkt till hörapparaterna. Justera volymen och byt program med en fingertryckning.Räntefri delbetalning

Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan ger inte bidrag till hörapparater men, man kan hos EarCare få möjlighet att efter sedvanlig kreditprövning, ansöka om räntefri delbetalning via SVEA Ekonomi för köp av hörapparater.

Snabbt, enkelt och smidigt  Personlig rådgivning  Bakom eller i örat – Vad är bäst?

Det kommer oftast till livsstil och personlig smak när vi ska välja hörapparater som sitter inne i örat eller som sitter bakom örat.
Vissa personer är mer bekväm med det ena eller andra. Hos EarCare får du möjlighet att diskutera dina behov och prova dina hörapparater under en prövoperiod.

 

Hörapparat bakom örat

Med hörapparater bakom örat finns flera olika lösningar med tunn ljudslang som ger en perfekt passform och ett diskret utseende.

Hörapparat i örat

Vi är medvetna om att många vill ha en diskret hörsellösning. Därför finns det idag flera storlekar. Vi hittar vad som passar dig!

Våra hörapparater kommer i en mängd olika färger, välkommen in och välj din favorit!

Anpassning med T-spole

Hörapparat med öppen anpassning och med T-spole. Passar bäst för lätt till medelsvår hörselnedsättning. Går att få med direkt
koppling till din iPhone.

Öppen anslutning utan T-Spole

Hörapparat med öppen anpassning och utan T-spole.

BÖ-apparat

Bakom-Örat apparat benämns oftast som BÖ-apparat.

AIÖ-apparat

Allt-I-Örat hörapparat benämns oftast som AIÖ-apparat. Finns med eller utan T-spole, passar bäst för de som har en medelsvår hörselnedsättning.