Hörapparater

Hörapparater

 

Hos EarCare finns det möjlighet för dig att testa dig fram för att hitta rätt hörapparat. Vi erbjuder en provperiod där du får känna efter hur den funkar i ditt liv. Vi vill att du ska uppleva hela livet.

En kvinna sitter med en kopp i händerna i skogen. Foto: Julian Bialowas

"I min värld där sång och musik är så framträdande är det naturligtvis viktigt att hörseln är tydlig och klar. Efter många år på scener med högtalare och stort ljud har min hörsel försämrats och åldern hjälper väl också till: jag behövde stöd åt min hörsel helt enkelt. Jag upptäckte att det blev svårt att höra ljud som konsonanterna s , t ,f och p och hade därför inte lika bra uppfattningsförmåga att tyda sångtexter och samtal. Numera finns hörapparater som hjälper och lyfter fram dessa brister på ett utmärkt sätt. Nya datarön och uppfinningar skapar långt mycket bättre förutsättningar att kunna lyssna till olika samtal, till musik på olika nivåer och klanger. Earcare hjälpte mig och mina personliga behov att uppfatta ljud i olika miljöer jag lever i. Numera kan man finjustera ett ljud så nära det naturliga att det är en fröjd för hörseln. Vi skall vara glada för all forskning som nått så långt att hjälpa oss alla att nå maximal hörsel. Det finns också möjlighet att efter behov finjustera hörapparaterna genom din mobiltelefon så det passar in på den aktuella situationen.

Earcare är en garant för tekniskt kunnande och personlig service att skapa maximal ljudåtergivning och personlig profil."


Kjell Lönnå

Körledare

Hörapparat med öppen anpassning och med T-spole. Passar bäst för lätt till medelsvår hörselnedsättning. Går att få med direkt koppling till din iPhone

Hörapparat med öppen anpassning och utan T-spole.

Bakom-Örat apparat benämns oftast som BÖ-apparat.

 Med hörapparater bakom örat finns flera olika lösningar med tunn ljudslang som ger en perfekt passform och ett diskret utseende.

Nya tidens hörapparater

ANPASSAD EFTER DINA BEHOV

 

Hörapparater har utvecklats mycket under åren. Nu finns det möjlighet att anpassa hörselapparater efter ditt liv istället för tvärtom. EarCare erbjuder de du kan sätta i örat och de du kan ha bakom örat. Testa vad som passar dig bäst.

 

 

Koppla din hörapparat med din smartphone

 

Flera hörapparater går att koppla med din smartphone och andra tillbehör så som mikrofoner anpassad för bilen, klassrum eller möten.

 

Använd dina hörapparater som stereohörlurar för att prata i telefon eller trådlöst överföra musik direkt till hörapparaterna. Justera volymen och byt program med en fingertryckning.

 

 

Ansök om finansiering för dina hörselprodukter

 

Är du yrkesverksam och har fast anställning kan du ansöka om bidrag hos Försökringskassan. Kontakta EarCare får du hjälp med ansökan.

 

  • Snabbt, enkelt och smidigt

 

  • Personlig rådgivning

 

  • Bidrag från Försäkringskassan.

 

Bakom eller i örat.

VAD ÄR BÄST?

 

Det kommer oftast till livsstil och personlig smak när vi ska välja hörapparater som sitter inne i örat eller som sitter bakom örat. Vissa personer är mer bekväm med det ena eller andra. 

 

Hos EarCare får du möjlighet att diskutera dina behov och prova dina hörapparater under en prövoperiod. 

 

 

 

AIlt-I-Örat hörapparat benämns oftast som AIÖ-apparat. Finns med eller utan T-spole, passar bäst för de som har en medelsvår hörselnedsättning.


Completely in the channel benämns oftast som CIC-apparat. Döljs fint i hörselgången. 

Vi är medvetna om att många vill ha en diskret hörsellösning. Därför finns det idag flera storlekar. 

VÄLJ FÄRG

 

Våra hörapparet kommer i flera färger. 

Välkommen in och välj din favorit.

 

ANPASSAD EFTER DEN NYA TEKNIKEN

 

Koppla din hörapparat med iPhone och anpassa hörseln efter situation och andra bra saker vilket underlättar ditt liv.

 

SE TILLBEHÖR

 

 

TESTA HÖRSELN KOSTNADSFRITT

 

 

 

 

 

 

Kontakt Sundsvall

 

Adress: Paviljongvägen 17

 

E-post: sundsvall@earcare.se

 

Telefon: 060 - 12 62 10

Kontakt Hudiksvall

 

Adress Sjögatan 11

 

E-post: hudiksvall@earcare.se

 

Telefon: 0650 - 126 21

Copyright © All Rights Reserved

Hemsida: Oh Brand! Marketing