Om oss

Om EarCare - Din audionom

 

Hos EarCare är det högsta värdet att du som kund är huvudpersonen i ditt liv och att din hörselupplevelse står allra högst! EarCares ambition är att göra det möjligt för så många som möjligt att tillgodogöra sig hörselhjälpmedel av högsta kvalitet och senaste teknik.

En träbåt på vattnet. Foto: Pietro de Grandi

EarCare

20 ÅRS ERFARENHET

 

För dig som kund innebär det trygghet att du hos EarCare möter en leg. audionom med 20 år inom audionomyrket.

 

På EarCares mottagningar, men också om vi möts på din arbetsplats är ambitionen att du skall känna att det finns ett genuint intresse av just din hörsel och din hörselsituation samt att hitta unika lösningar som förbättrar ditt liv. Ny teknik kan innebära nya möjligheter!

 

 

 

Din hörselkonsult

Eric Ankarberg

 

Eric är leg. audionom med 20 års erfaenhet inom audionomyrket. Hans passion grundar sig i att göra livet lättare och mer meningsfullt för människor. 

 

"När jag hör en person berätta för mig att huvudvärken äntligen har släppt eller att det helt plötligt går att ha samtal i bilen med barnen på grund av rätt hörselutrustning. Då känner jag glädje över att jag med min kompetens har fått hjälpa en medmänniska att må bättre”, säger Eric Ankarberg.

 

EarCares mission

 

Om du jagar eller arbetar i bullrig miljö som t ex. industrier, öppna kontorslandskap eller som musiken så kan din hörsel skadas av ljudet? Hos EarCare finner du flera modeller av  individuella hörselskydd för att du ska känna dig trygg i att du skyddar din hörsel på bästa och säkraste sätt.

 

Hos EarCare är målet att du som kund skall känna dig säker på att passionen och målet är att att förbättra våra kunders livskvalitet med hjälp av hörselförbättrande åtgärder utan långa väntetider och remisskrav. Du som kund skall kunna höra så optimalt det går utifrån din hörsel - i privat miljö så som på arbetsplatsen.

 

 

Varför EarCare

 

Hos EarCare är ambitionen att du som kund skall ha en hög personlig tillgänglighet och att det skall vara lätt att få en tid för Sundsvall och Hudiksvall. EarCare värderar personlig service och att din hörselsituation ligger i fokus.

 

  • Hög personlig tillgänglighet

 

  • Högsta kvalitet och senaste teknik

 

  • Utgår från dina behov

 

  • Individuella hörselskydd

TESTA HÖRSELN KOSTNADSFRITT

 

 

 

 

 

 

Kontakt Sundsvall

 

Besöksadress: Paviljongvägen 17
Sundsvall
Postadress: Paviljongvägen 17
852 40 Sundsvall

 

E-post: sundsvall@earcare.se

Telefon: 060 - 12 62 10

Kontakt Hudiksvall

 

Besöksadress Sjögatan 11
Hudiksvall
Postadress: Paviljongvägen 17
852 40 Sundsvall

 

E-post: hudiksvall@earcare.se

Telefon: 0650 - 126 21

Kontakt Fränsta

 

Besöksadress Fränstavägen 272

Fränsta
Postadress: Paviljongvägen 17
852 40 Sundsvall


E-post: fransta@earcare.se

Telefon: 0691-220 34

Copyright © All Rights Reserved

Hemsida: Oh Brand! Marketing
Drivs & utvecklas av
Annonspartner Sverige AB